Copyright @ 2020 - OK Autoservice

HVEM ER OK AUTOSERVICE?

Bare bedre bilværksted

OK Autoservice har målrettet leverevet den højeste kvalitet indenfor reparationer og service på alle biler og bilmærker siden 1964. Med beliggenhed i Slangerup, har vi hjulpet bilister tilbage på vejen til hver en tid, på trods af vind og slud.

Ulrik Olsen har været chefmekaniker siden 2002 hos OK Autoservice, med en fortid som mekaniker hos Mazda, Mercedes og Mitsubishi. Med mere end 30 års erfaring, har han sendt alle slags biler sikkert på vejene igen. Der findes ikke et problem som er for stort eller småt til Ulrik.

Desuden består mekaniker teamet af Asim som har været uddannet mekaniker i 10 år og har rodet med biler til hverdag lige siden og Hans som har mange års erfaring igennem forskellige arbejdspladser og så står han også for den gode bemærkning til tider. Til sidst har vi vores passioneret og hurtigtlærende lærling, Markus. 


Vi lægger en stor lid i at gøre mere end kunden forventer, og det gør vi med en høj præcision, og ikke mindst til den aftalte tid. Den høje service har altid været en del af vores hverdag, da det er vigtigt for os at det skal være en fornøjelse, at komme forbi OK Autoservice for at få ordnet bilen.


Så kom ned forbi OK Autoservice og få en uforpligtende snak med en af de flinke mekanikere som rent faktisk skal lave din bil.